App ontwikkeling

2018-12-07
| |

Steeds meer bedrijven zien de voordelen van app ontwikkeling. Door het ontwikkelen van een bedrijfs app kunt u gericht en effectief de iPhone & iPad inzetten binnen uw organisatie. Of het nu gaat om dashboards, relatie gegevens of financiële gegevens raadplegen. Iedere functionaliteit die u momenteel raadpleegt via uw werkstation is te evenaren op een mobiel apparaat door het ontwikkelen van een app.

Door het laten ontwikkelen van een app toegesneden op een specifiek functie gebied binnen uw organisatie biedt u werknemers: * Altijd toegang tot specefieke functionaliteiten die werknemers ondersteunen de dagelijkse taken uit te voeren. * De mogelijkheid om uw diensten of producten optimaal te showcases aan klanten door middel van een iPhone of iPad.

Techniek achter de app ontwikkeling

Kempen Automatisering maakt gebruik van FileMaker Go om hoogwaardige bedrijfsapplicaties in een kort tijdspad te realiseren. FileMaker Pro is een zeer uitgebreide ontwikkelomgeving die zich kenmerkt door een hoog ontwikkel tempo. Waar andere technieken zich kenmerken met lange ontwikkel traject kan Kempen Automatisering in hoog tempo resultaat leveren. Daarnaast heeft u de volledige controle over uw bedrijfs data en gegevens die zich in de apps bevinden in tegenstelling tot standaard apps in de app store.

Ongevenaard app ontwikkel tempo

Voorbeeld: Siniot besluit iPad's in te willen zetten voor een belangrijke beurs in China. Echter bestaat er nog geen app die de gezochte functionaliteit biedt. Nu is de iPad meer dan geschikt om een materiaal te beheren en informatie over de materialen te demonstreren aan bezoekers op de beurs. Iedere materiaal heeft een QR-Code die een medewerker op de beurs direct kan scannen met een FileMaker barcode scanner draadloos verbonden met de iPad. Na het scannen van de QR-Code wordt de bijbehorende informatie getoond. De periode vanaf van het eerste gesprek met onze adviseur tot aan de uiteindelijke oplevering van de iPad bedroeg niet meer dan 5 werkdagen.

Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies. Meer informatie