New release: FileMaker Go 19

21-09-2017


sales@kempenautomatisering.nl
T: +31 035 77 30 111





Met FileMaker Go 19 kunt u vanaf mobiele apparaten toegang krijgen tot uw FileMaker-database en de daarin opgeslagen gegevens. FileMaker Go 19 is een mobiele applicatie die beschikbaar is voor zowel de iPad als de iPhone.

Hieronder vindt u informatie over de andere, gerelateerde producten van Claris:

FileMaker Go 19 stelt ontwikkelaars in staat eenvoudig en binnen bestaande FileMaker-applicaties toepassingen te ontwikkelen voor mobiele gebruikers dan wel voor gebruikers van FileMaker Pro 19 die ook onderweg hun werkprocessen en gegevens willen kunnen controleren en beheren.

Nagenoeg alle bestandstypen kunnen veilig en eenvoudig in FileMaker-oplossingen worden opgeslagen, maar FileMaker Go maakt directe data-invoer nog eenvoudiger. Met FileMaker Pro kunt u rechtstreeks vanaf uw apparaatsensoren op iOS data inladen. U kunt hierbij denken aan het in uw FileMaker-oplossing direct opslaan van foto’s, video- en audiobestanden, locatiegegevens en meer.

In FileMaker Go 19 zijn twee nieuwe functionaliteiten toegevoegd die eruit springen, namelijk:

  • Inlezen NFC-tags: nieuwere iPhones hebben de mogelijkheid NFC-tags kleine, goedkope chips die vaak in toegangspasjes en andere objecten worden aangebracht in te lezen en FileMaker Go 19 is direct op deze ontwikkeling ingesprongen. Gebruikers van FileMaker Go 19 kunnen de data op NFC-tags inlezen door simpelweg hun iPhone dichtbij de betreffende tags, of ertegenaan, te houden.
  • Siri snelkoppelingen: het gebruik van spraakopdrachten neemt steeds meer toe, met name op mobiele apparaten. Apple heeft het onlangs voor externe programma’s mogelijk gemaakt toegang te krijgen tot de Shortcuts-applicatie op iOS en Siri te gebruiken voor spraakopdrachten. Hierdoor kunnen bepaalde processen van buiten FileMaker Go zelf worden aangeroepen en kunnen FileMaker-applicaties eenvoudig met Siri worden geïntegreerd. Ook kan FileMaker Go 19 door deze toegevoegde mogelijkheden op iOS worden gestart middels een spraakopdracht.

FileMaker Go 19 is vooralsnog enkel beschikbaar voor iOS-apparaten. Voor mobiele toepassingen op een ander besturingssysteem, zoals Android, kunt u echter wel gebruikmaken van FileMaker WebDirect.

Dankzij FileMaker Go 19 kunnen medewerkers eenvoudig onderweg klantgegevens invoeren, orders aanpassen, uren bijhouden, berichten achterlaten op zo een manier dat deze direct op passende wijze aan een project en desgewenst een tijd en locatie gekoppeld zijn, documenten bewerken en meer. De mogelijkheden zijn grenzeloos. Bovendien maakt FileMaker Go de aanschaf van meer software en het speciaal laten ontwikkelen van applicaties voor mobiele gebruikers volledig overbodig. De layouts voor iPhone en iPad kunnen met gemak worden ontwikkeld en gelanceerd vanuit FileMaker Pro.

Hieronder vindt u informatie over de andere, gerelateerde producten van Claris:

Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies. Meer informatie