Wat doen wij als FileMaker ontwikkelaar?

2018-12-07
| |

Als FileMaker ontwikkelaar zijn wij in staat om snel mooie en gebruiksvriendelijke applicaties te ontwikkelen. Of het nu gaat om het realiseren van nieuwe applicaties voor uw bedrijf op basis van FileMaker of om het bieden van professionele ondersteuning aan uw bestaande FileMaker applicaties. De FileMaker ontwikkelaars van Kempen Automatisering zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke applicaties.

Kempen Automatisering beschikt over de eerste FileMaker gecertificeerde ontwikkelaar in Nederland en is verkozen tot FBA Platinum Member. Oftewel: de hoogst haalbare status voor een FileMaker ontwikkelaar. Hiermee bewijzen we de kracht van onze werkwijze. En die is kinderlijk eenvoudig: onze klanten het zo makkelijk mogelijk maken. Easy!

Applicatie laten ontwikkelen? Kempen Automatisering heeft door 15 jaar ervaring een project aanpak ontwikkeld om tot een succesvol eindresultaat te komen.

  • Vrijblijvend gesprek: In deze eerste kennismaking wordt gepresenteerd wat de mogelijkheden zijn in FileMaker Pro 16 en kunnen de wensen in grote lijnen doorgenomen worden. Daarnaast wordt er gekeken of de wensen van de klant aansluiten op eventuele standaard oplossingen reeds ontwikkeld door Kempen Automatisering.
  • Functioneel ontwerp: In deze sessie(s) bespreken wij de wensen in meer detail, de tabellen, velden en relaties tussen tabellen worden gedefinieerd. Op deze manier krijgen onze ontwikkelaars een beter beeld met welke data gewerkt gaat worden
  • Begroting: Op basis van de voorgaande sessies en onze ervaring wordt een inschatting gemaakt voor het benodigd budget.
  • UI/UX design: Onze interface designers komen met een voorzet hoe de applicatie er uit kan komen te zien. Hierdoor krijgt de opdrachtgever en de eindgebruiker direct een concreet beeld van de look & feel van de applicatie.
  • Ontwikkeling: Onze senior ontwikkelaars ontwikkelen op basis van FileMaker de applicatie volgens een prioriteit in de overeengekomen functionaliteiten. Op deze manier worden de belangrijkste punten het eerst afgerond waardoor uw bedrijf in korte iteraties de applicatie in gebruik kan nemen.
  • Productie: Uw FileMaker omgeving wordt op een beveiligde manier ingericht waardoor uw bedrijf via de Cloud kan werken met uw FileMaker applicatie
  • Doorontwikkeling: Nieuwe wensen en ontwikkelingen worden geïnventariseerd en in een nieuwe iteratie/project ontwikkeld.

Neem contact met ons op om te bepalen wat FileMaker voor u kan betekenen.

Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies. Meer informatie