FileMaker Server 16

2018-12-07
| |

FileMaker Server 16 Nieuw!

Verbeterde performance & schaalbaarheid FileMaker Server 16 is de nieuwste editie van de Server editie van het FileMaker 16 Platform. FileMaker Server stelt u in staat om met meerdere gebruikers gelijktijdig in uw App te werken. Geen synchronisatie, geen bestanden naar elkaar toe e-mailen, FileMaker Server 16 biedt een moderne push technologie om er voor te zorgen dat de gebruikers altijd naar de meest recente gegevens kijken. Kempen Automatisering helpt klanten al meer dan 15 jaar succesvol door het inzetten van FileMaker bij de volgende uitdagingen: * Installeren en configureren van FileMaker Server 16 * Hosten van FileMaker 16 Servers * Integreren van uw FileMaker Server in uw web applicaties * Koppelen van uw FileMaker Server aan online diensten als MailChimp, Magento en Office 365. * Dashboarding op uw bestaande niet FileMaker databases * Wilt u uw FileMaker Server 16 fully managed laten verzorgen door Kempen Automatisering? Lees meer op onze pagina over FileMaker dedicated hosting

Uw data in de cloud met FileMaker Server 16

Eén gebruiksvriendelijke platform voor uw bedrijfstoepassing beschikbaar voor al uw gebruikers ongeacht de werklocatie. Geef uw medewerkers de mogelijkheid om overal toegang te krijgen tot uw bedrijfsgegevens op een beveiligde manier. FileMaker Server 16 biedt een zeer volledig ontwikkelomgeving voor het beheren van data, in FileMaker tabellen, Scripts om uw business rules vast te leggen en Layouts om deze gegevens in een gebruiksvriendelijke omgeving aan te bieden voor op de desktop, mobiel en op het web.

Nieuwe mogelijkheden in FileMaker Server 16

Het dochter bedrijf van Apple stelt ontwikkelaars nog beter in staat om mooie moderne software applicaties te ontwikkelen met FileMaker Server 16. Oplossingen die veilig en snel in de cloud kunnen draaien in een gebruikersvriendelijk jasje. Aanvullende Encryptie mogelijkheden stellen bedrijven in staat om conform de laatste standaard bedrijfsdata op te slaan.

 • Schaalbaar: Cluster setup stelt u in staat om FileMaker Server 16 op te schalen naar 500 concurrent gebruikers
 • Tableau Connector: Genereer geavanceerde rapportages & BI dashboards met Tableau.
 • Efficiëntere Wan performance: werk sneller met u database via de FileMaker Server 16
 • Verbeterde Encryption: Update naar de laaste AES256 Encryptie methodes om uw gegevens te beveiligen
 • Veld encryption: Encryptie mogelijkheden voor aparte velden & variabelen
 • OAuth 2.0 Support: Gebruik uw Google, Amazon, Azure of Office 365 account om in te loggen
 • cURL options: Meer opties voor communicatie met andere toepassingen vanuit uw FileMaker Server 16

FileMaker Server 16 Applicatie laten ontwikkelen?

Kempen Automatisering heeft door 15 jaar ervaring een project aanpak ontwikkeld om tot een succesvol eindresultaat te komen.

 • Vrijblijvend gesprek: In deze eerste kennismaking wordt gepresenteerd wat de mogelijkheden zijn in FileMaker Pro 16 en kunnen de wensen op groten lijnen doorgenomen worden.
 • Functioneel ontwerp: In deze sessie(s) bespreken wij de wensen in meer detail, de tabellen, velden en relaties tussen tabellen worden gedefinieerd. Op deze manier krijgen onze ontwikkelaars een beter beeld met welke data gewerkt gaat worden.
 • Begroting: Op basis van de voorgaande sessies en onze ervaring wordt een inschatting gemaakt voor het benodigd budget.
 • UI/UX desgn: Onze interface designers komen met een voorzet hoe de applicatie er uit komt te zien. Hierdoor krijgt de opdrachtgever en de eindgebruiker direct een concreet beeld hoe de applicatie er uit komt te zien.
 • Ontwikkeling: Onze senior ontwikkelaars ontwikkelen op basis van FileMaker de applicatie volgens een prioriteit in de overeengekomen functionaliteiten. Op deze manier wordt de belangrijkste punten het eerst afgerond waardoor uw bedrijf in korte iteraties de applicatie in gebruik kan nemen.
 • Productie: Uw FileMaker omgeving wordt op een beveiligde manier ingericht waardoor uw bedrijf via de Cloud kan werken met uw FileMaker applicatie
 • Door ontwikkeling: Nieuwe wensen en ontwikkelingen worden geïnventariseerd en worden in een nieuwe iteratie/project verder ontwikkeld.

Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies. Meer informatie